MENÜ

İnşaat Sektörü Proje Atağına Devam Ediyor

İnşaat sektöründe yeni proje sağanağı devam ediyor. Satış mevsimini yaz aylarına da yayan firmalar binlerce konutu görücüye çıkardı. Bu kapsamda Anadolu yakası da yeni projelerden payını alıyor

Oto World Asya
Evra Group ve Has Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Oto World Asya, Anadolu Yakası’nın ilk oto AVM’si olarak ön plana çıkıyor. 170 milyon liralık yatırım bedeline sahip proje,Pendik’te gerçekleştiriliyor. 365 mağazanın yer aldığı projede, ticari alanların büyüklükleri 200 ile 600 metrekare arasında değişiyor. 22 bin 275 metrekarelik arsada, 95 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen projenin dikkat çeken en önemli özelliği ise gemi şeklindeki tasarımı. Aralık 2014’te teslim edilmesi planlanan projede mağazaların metrekare fiyatları ise 2 bin 400 ile 4 bin lira arasında. 1000 araçlık otopark kapasitesinin bulunduğu projede birçok sosyal alana yer veriliyor.

KULLANIM KOŞULLARI VE YASAL UYARI

YASAL UYARI
Evra Group Web Sitesi'ni ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. İşbu site üzerinde her tür kullanım ve tasarruf yetkisi Evra Group'a ait olup, siteye girmek ve kullanmakla sitenin kullanım ve sözleşme koşullarını kabul etmiş olursunuz.

Evra Group, sözleşme şartları da dahil olmak üzere, site ve site uzantılarında mevcut her türlü koşulu ve bilgiyi önceden herhangi bir ihtara gerek kalmadan değiştirme hakkını saklı tutar.

Site sayfalarını, şahsi herhangi bir bilgi vermeden ziyaret edebilir, hizmetlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Web sitesinde yer alan her türlü içerik, resim ve açıklama sadece duyuru ve bilgi verme amaçlı olarak sağlanmakta olup; bu bilgilerin hatasız olması için her türlü tedbir alınmış olmakla birlikte yeterlilikleri garanti edilmemekte herhangi bir zamanda tam, güncel, doğru ve eksiksiz olduğu konusunda taahhüt verilmemektedir. Bu nedenle web sitesinde yer alan içerikteki eksikliklerden ya da bu içeriklere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak doğrudan veya dolaylı her türlü maddi/manevi zararlar ve masraflardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zarar ve masraflardan Evra Group sorumlu tutulamaz.

Güncel ve geçerli bilgiler için Evra Group ile temasa geçebilirsiniz.

GİZLİLİK
Web sitesinde paylaşmış olduğunuz bilgileriniz (CV Gönderme, İş Başvurusu ve Diğer Paylaşılan Her şey.) sisteme kaydedilmekte ve Evra Group gizlilik politikasına uygun olarak muhafaza edilmektedir. Evra Group web sitesine giren ve sitede paylaşılan her bilgi, her ziyaretçi için geçerli olmakla birlikte, paylaştığı kişisel bilgilerin çeşitli araştırmalarda ve değerlendirmelerde kullanılabileceğini kabul etmiş sayılmaktadır.

FİKRİ MÜLKİYET
Aksi belirtilmediği takdirde işbu sitede yer alan bilgi, içerik, logo ve görseller ile yazılımların fikri mülkiyeti ve/veya telif hakları Evra Group'a aittir. Evra Group tüm bu haklarını saklı tuttuğundan, yazılı izni olmadıkça bunların kopyalanması, çoğaltılması, yayınlanması, değiştirilmesi, dağıtılması ve/veya satılması yasaktır.

SORUMLULUĞUN SINIRLANDIRILMASI
Sitemizde yer alan her türlü grafikler ve/veya tüm içerik Evra Group tarafından genel anlamda bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Bu nedenle bu internet sitesinde yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak doğrudan veya dolaylı her türlü maddi/manevi zararlar ve masraflardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zarar ve masraflardan dolayı Evra Group sorumlu değildir.

Web sitesi üzerinden başka sitelere link verilmesi halinde Evra Group, link verilen sayfalardaki bilgilerin doğruluğunu taahhüt etmemekte; bu hizmetlerin kullanımı konusunda bir sorumluluk almamakta ve herhangi bir tavsiyede bulunmamaktadır.

Site ve içeriğindeki bilgilerin kullanımından doğabilecek ihlallerde, Türkçe olarak yazılmış olan Yasal Uyarı ve Gizlilik metni esas alınacak olup, böyle bir durumda Evra Group her türlü hukuki haklarını kullanacağını taahhüt eder.